DE GARAGE PASSAGE
‌Wagenweg
‌Haarlem
Contact
info@degaragepassage.nl‌
volg ons!

Het verleden opnieuw in beweging

De naam van versmarkt De Garage Passage verwijst naar het ‘bewogen’ verleden van de locatie aan de Wagenweg. In het pand, jarenlang het thuis van Garage Westerhout, is na een ingrijpende verbouwing plek voor zeven winkels met lokale, regionale en internationale versproducten - verdeeld over een oppervlakte van 1200m². De passage loopt van de Wagenweg door naar de Schouwtjeslaan en is aan beide kanten toegankelijk.

Haarlemse kwaliteit met een vleugje Spanje

Niet alleen roept De Garage Passage herinneringen op aan de historie van het pand, ook is duidelijk zichtbaar dat de Spaanse ‘mercados’ een belangrijke bron van inspiratie zijn voor de versmarkt. De stijl van de traditionele, Zuid-Europese overdekte markten is duidelijk herkenbaar in de lichte, authentieke afwerking. Een glazen dak met metalen constructie zorgt voor veel daglicht, vloeren zijn uitgevoerd in granito.
Informatie
Wilt u bezoekers dagelijks verrassen met uw smaakvolle producten, passie voor vers, ambachtelijke gastvrijheid, vakmanschap en kwaliteit? Word ook winkelier van De Garage Passage! Er zijn nog enkele ruimtes beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.
Over ons
De Garage Passage
‌Wagenweg te Haarlem