DE GARAGE PASSAGE
‌Wagenweg
‌Haarlem
Contact
info@degaragepassage.nl‌
volg ons!

De Garage Passage:
‌voeden en verbinden

De eerste overdekte versmarkt van Haarlem

Smakelijk genieten van de lekkerste producten en een unieke beleving. De Garage Passage is de eerste overdekte versmarkt van Haarlem met food en historie als ‘geheime’ ingrediënten. Een ontmoetingsplek, die de buurt tot leven brengt en in alle opzichten een nieuwe, aangename impuls voor de wijk. En méér. Want wij, de winkeliers van De Garage Passage, voorzien niet alleen in de eerste levensbehoefte, maar dragen vooral bij aan een duurzame samenleving en een betrokken gemeenschap. Kom proeven, ruiken en voelen en geniet van al het lekkers dat De Garage Passage te bieden heeft!

Kloppend hart van de wijk

Bij binnenkomst wordt direct duidelijk dat deze voormalige autogarage altijd een centrale rol heeft gespeeld in de behoeften en wensen van de Koninginnebuurt. Hield Garage Westerhout Haarlemmers vanaf deze locatie decennialang in beweging, De Garage Passage brengt bezoekers vanaf dezelfde plek in vervoering. Van culinaire wereldreis tot een verse kop koffie en een dagverse boodschap.

Voor een goed gesprek en een goed gevoel

Elk goed idee, begint met een goed verhaal. Net als een smakelijke maaltijd begint met de beste, verse ingrediënten. In De Garage Passage komen verantwoorde versproducten en lekker eten samen op een historische locatie, in het hart van de wijk. Een plek om te genieten van producten met inhoud en een plek waar de buurt samenkomt; of het nu voor een snelle boodschap of een moment van rust is. De gezellige, knusse zithoeken en eetgelegenheden bieden een passend podium om de smaak van de Wagenweg direct te ontdekken. Voor een goed gesprek en een goed gevoel.

Knipoog naar het verleden

Het design en de beleving van de versmarkt zijn het resultaat van een betrokken visie op ambachtelijk ondernemen en een sterke knipoog naar het verleden. Zo wordt het vakantiegevoel van de authentieke Spaanse ‘mercados’ gevangen en versterkt door subtiele, Mediterrane details en het glazen dak van de winkelpassage. Door de open sfeer en riante lichtinval wanen bezoekers zich in een traditionele Zuid-Europese omgeving, die blijft verrassen en vermaken.

Proef, ervaar, geniet!

Stalen elementen, grote lampen, losse auto-onderdelen en twee klassieke Land Rover’s, die bezoekers stijlvol welkom heten, zijn een duidelijke knipoog naar vervlogen – en gekoesterde – tijden. We brengen de historie letterlijk tot leven. Net als de wijk. Puur geluk, om de hoek: de kroon op de Koninginnebuurt. De Garage Passage: voor Haarlemmers, door betrokken ondernemers met passie voor versproducten. Proef, ervaar en geniet!
Informatie
Wilt u bezoekers dagelijks verrassen met uw smaakvolle producten, passie voor vers, ambachtelijke gastvrijheid, vakmanschap en kwaliteit? Word ook winkelier van De Garage Passage! Er zijn nog enkele ruimtes beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.
Over ons
De Garage Passage
‌Wagenweg te Haarlem